Rodinný dům 277 m2, pozemek 1058 m2, Křížkový Újezd-Čenětice, Praha-východ

Čenětice, Křížkový Újezdec, Praha-východ

Rodinný dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 256 m2, zastavěná: 277 m2, pozemek: 1058 m2, stav: Samostatně stojící, stav: Novostavba, lokalita: Klidná část obce, Bezbariérový přístup, Parkování, Bazén, místnosti: 14

14 950 000Kč

Kontaktujte nás
+ 21 fotky Zobrazit více

Tam kde pořekadlo můj dům, můj hrad není jenom fráze. Velkorysý prostor a minimální náklady. Rodinný dům v zemitých barvách Vás přivítá ve svém náručí a poskytne Vám skutečné útočiště a opravdové zázemí, kde získáte klid a inspiraci. Umožní Vám také relaxaci v bazénu se slanou vodou a protiproudem, klidné posezení s rodinou a přáteli na prostorné zastřešené terase. Lze jej využít multifunkčním způsobem, ať už pro vícegenerační bydlení nebo jako prostorné zázemí pro podnikání nebo pro provozování aktivního koníčka. Roční náklady na spotřebu EE v domě se rovnají nákladům na užívání pražského panelákového bytu. Zahradní plocha je zatím osázena pěstěným trávníkem a svojí příjemnou rozlohou vybízí budoucí majitele k vytvoření originální kouzelné zahrady podle jejich představ, kde zapomenou na okolní svět.

Novostavba byla kolaudována v roce 2017 jako přízemní dům s patrem v dispozici 5+KK. Je napojená na vodovod/studnu, kanalizaci, EE, Celková užitná plocha je 256 m2, podlahová plocha 221,4 m2 a 45 m2 doplňková stavba sklad/dílna, celková plocha pozemků činí 1058 m2.

Dispozice : V přízemí je umístěn obývací pokoj s krbovými kamny s kuchyňským koutem s linkou vyrobenou na míru vybavený spotřebiči BOSH a špajz, francouzská okna orientovaná na jihozápad s výstupem na venkovní krytou prosklenou hliníkovou pergolu, dále je v přízemí technická místnost s tepelným čerpadlem a zázemí prádelny/pračka/sušička/ místo na mrazák, 4 pokoje a 3 z nich mají vestavěný nábytek, dvě prostorné koupelny jedna se sprchovým koutem a toaletou, hlavní koupelna má ještě vanu a bidet. V patře je samostatná místnost ložnice/atelier/pracovna s vestavěným nábytkem a další třetí koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Dům je vybaven vstupem s vestavěnými skříněmi na míru, vytápěním podlahovým topením napojeným na tepelné čerpadlo zn. NIBE, šatnou s centrálním vysavačem, kamerovým systémem, na podlahách je položena kvalitní italská dlažba a zařizovací předměty jsou pořízeny ve vysokém standartu. K dispozici je kryté parkovací stání pro 2 auta zahradní domek 7x6 m, zapuštěný bazén má rozměry 7x 3x 1,5 m, v případě výpadku proudu lze dům napojit na samostatnou elektrocentrálu, na pozemku je vrt-studna.

Obec Křížkový Újezdec s částí Čenětice se nachází cca 15 km jihovýchodně od hranice Prahy. 100 m od domu je zastávka PID s dojezdem 20 min. V obci Kamenice, 8 min jízdy autem, jsou školy, školky, restaurace, lékárna, pošta a další občanská vybavenost. V nedaleké Jesenici je kromě jiného jezdecká škola Kocanda a dále v okolí golfový resort OAKS Prague či zámek Štiřín, Aquapark Čestlice, zimní stadion ve Velkých Popovicích, skiareál Chotouň a Průhonice s vyhlášeným Průhonickým parkem. Na letiště Václava Havla se lze dopravit během 30 minut.

Nemovitost lze financovat hypotékou, kterou pro Vás můžeme vyřídit. Cena je k jednání, majitelé si vyhrazují právo přijmout nejvyšší nabídku.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Samostatně stojící
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Čenětice, Křížkový Újezdec, Praha-východ

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha bazénu:
17m2
Plocha zastavená:
277m2
Plocha zahrady:
781m2
Plocha terasy:
26m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
14
Počet koupelen:
3
Počet parkovacích míst:
2
Počet pokojů:
5
Počet NP:
1
Typ objektu:
1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost:
104kWh/m2

Vybavení objektu

Bezbariérový přístup, Bazén, Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem, Zahrada

Inženýrské sítě

Voda, užitková, 230V, Internet, Klimatizace, Voda, pitná, Studna

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová, Dlážděná

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Podlahové

Elektro:

230V
Evidenční číslo ST3528
Typ Samostatně stojící
Adresa Čenětice, Křížkový Újezdec, Praha-východ
Cena 14 950 000Kč

JUDr. Šárka Toulová

mobil: +420 602200867
email: sarka@realityjinak.eu

Máte otázku?

Osobní údaje